Condiţii – citeşte înainte de a face comanda

Considerăm că toate comenzile de pe site sunt făcute cu bună credinţă, şi avem încrederea că materialele vor fi folosite pentru scopul pentru care au fost create.

Te rugăm să foloseşti materialele pentru a-i învăţa pe copii Cuvântul lui Dumnezeu sau pentru a le spune mesajul Evangheliei prin distribuirea lor (chiar dacă nu ai posibilitatea să explici copiilor tot conţinutul broşurilor).

Dacă faci o comandă din România:

  • Comenzile făcute din interiorul României sunt trimise în mod normal cu ramburs.
  • Dacă nu ridici coletul de la poştă, costurile pentru noi sunt mult mai mari, întrucât plătim şi pentru returnarea coletului. De aceea, te rugăm să faci comanda atunci când ştii că poţi să ridici coletul de la poştă.

Dacă faci o comandă din afara României:

  • Trebuie să plăteşti integral costul comenzii înainte de a fi expediată. Deoarece AMEC există în fiecare ţară din Europa, este posibilă cumpărarea de materiale şi din ţara respectivă. Totuşi, având în vedere că unele materiale nu sunt disponibile în limba română, putem să ţi le trimitem de aici.
  • Nu expediem materiale în ţări din afara Europei. Dacă locuieşti în altă ţară, te rugăm să aranjezi cu cineva din România să îţi cumpere materialele şi să ţi le expedieze în modul cel mai convenabil pentru tine.
  • Cei care locuiesc în Europa, pot comanda materiale AMEC în țara lor. Ei vor observa o diferenţă substanţială între costul materialelor comandate acolo şi cel al materialelor de pe Editura AMEC. Aceste preţuri minime pot fi menţinute doar datorită faptului că există persoane care susţin această lucrare şi dăruiesc pentru ea. Aşadar, dacă doreşti, eşti binevenit să te alături eforturilor acestora, oferind o donaţie.

Îţi mulţumim că foloseşti editura AMEC, ca să te echipezi mai bine în vederea răspândirii Cuvântului lui Dumnezeu în mijlocul copiilor.