Fiecare copil merită să audă mesajul Evangheliei cel puţin odată în viaţă. El trebuie să ştie că a fost creat după chipul lui Dumnezeu, şi Creatorul Lui vrea să aibă o relaţie cu el.

Mulţi copii nu au această posibilitate, iar rezultatele nu sunt doar triste, ci adesea dezastroase, întrucât copiii, influenţaţi de mass-media, îşi formează principiile şi trăiesc după ele, adesea într-un fel plăcut doar lor, nu şi lui Dumnezeu.

Dacă ar putea numai să audă despre Dumnezeu Creatorul şi despre ceea ce a făcut El – că a trimis pe Fiul Său, Isus Hristos în lume, ca să răscumpere creaţia Sa! El îi iubeşte şi vrea ceea ce este cel mai bine pentru ei. Şi numai printr-o trăire după voia Lui pot copiii să fie satisfăcuţi în viaţă … să trăiască o viaţă din belşug – folositoare lor, familiilor lor şi societăţii în care trăiesc.
Dacă vizitezi acest site, credem o faci deoarece eşti conştient că cei mici au nevoie să fie învăţaţi Cuvântul lui Dumnezeu. Vrem să te ajutăm să faci aceasta!

Iată câteva lucruri despre materialele AMEC:

1.    Avem o varietate de lecţii biblice, cu ajutorul cărora poţi să-i înveţi pe copii, pe parcursul a 4-5 ani, despre personajele principale din Biblie. Majoritatea lecţiilor au un pachet adiţional, în care găseşti versete, cântări şi jocuri vizualizate, de care ai nevoie pentru a desfăşura un program de o oră (şi uneori mai lung) pentru copii.

2.    Pe lângă materialele pentru copii, avem şi materiale pentru adolescenţi (cu mai multă interacţiune, foi de lucru, ajutoare vizuale în PowerPoint etc.) şi, de asemenea, pentru copiii preşcolari (mai puţine cuvinte pe ajutoarele vizuale, imagini mai mari etc.).

3.    Majoritatea materialelor pe care le avem sunt pentru tine, învăţătorul. Totuşi, sunt câteva articole destinate special copiilor:

a.    Seriile Cartea întrebărilor cu meditaţii şi În fiecare zi cu Dumnezeu. Ne rugăm ca fiecare copil să-şi formeze obiceiul de a citi în fiecare zi Cuvântul lui Dumnezeu, obicei pe care să-l păstreze şi când vor ajunge adulţi. Meditaţiile zilnice grupate în aceste cărţi le ajung copiilor pentru 3 ani.
b.    Daruri şi premii mici – poţi să le oferi un dar cu ocazia unor evenimente speciale sau ca răsplată pentru participare, memorarea versetelor etc.
c.    Broşuri, precum Îl cunoşti pe acest Împărat, care prezintă copiilor viaţa Domnului Isus şi cum pot să fie mântuiţi sau Te întrebi: De ce?, special pentru copiii care trec prin dificultăţi.

4.    Păstrăm preţul materialelor cât se poate de mic, în special ca să te ajutăm pe tine, învăţătorul, să poţi să ţi le procuri. Vrem să ai materialele necesare, şi să le foloseşti pentru a spune copiilor despre Dumnezeu, Creatorul lor. Încercăm doar să ne acoperim costurile, iar banii primiţi pe materialele pe care le comanzi ne ajută să tipărim articole noi de literatură. Pentru anumite articole căutăm sponsorizare şi, prin donaţii din partea credincioşilor, avem posibilitatea să suplimentăm o parte din costuri. Aceasta ne permite să oferim copiilor broşuri evanghelistice gratuite, şi, la un  preţ extrem de mic (sub preţul de producţie) Cartea întrebărilor cu meditaţii . Totuşi, în consecinţă, nu ne permitem să vă oferim scutire de taxe de expediere şi nici nu avem o ofertă specială de 20% la toate materialele. Aceasta deoarece vă oferim, în mod permanent, toate materialele la preţuri reduse. Şi credem că, administrând editura AMEC în felul acesta, mai mulţi copii vor auzi despre Mântuitorul, decât dacă am fi căutat să obţinem profit din aceasta.

Căutăm în mod constant idei noi, prin care să te ajutăm pe tine, învăţătorul, şi credem că uitându-te la materialele de pe edituraamec vei găsi articole care să-ţi întărească lucrarea la care te-a chemat Dumnezeu.


Dacă putem să te ajutăm în vreun fel, nu ezita să ne contactezi.

Editura AMEC