Informații utile

Reduced price! Hogyan tanítsunk bibliai tantételeket gyermekeknek? View larger

HU Cum sa predai doctrine

SD514

Hogyan tanítsunk bibliai tantételeket gyermekeknek?

More details

0,00 lei

2,00 lei

 • Sam Doherty az észak-írországi Belfastban született, és ott is nőtt fel. A belfasti Queen’s University-n szerzett diplomát, majd gimnáziumi tanár lett. Feleségével, Sadie-vel 1950-ben lettek az írországi Gyermek-Evangélizációs Közösség (CEF) munkatársai. 14 éven keresztül szolgáltak mint a szervezet országos igazgatói. 1964-ben kinevezték őket a CEF európai igazgatóivá. A tisztséget 29 éven át töltötték be. Ezidő alatt Isten csodálatosan megáldotta a munkát, és nagy növekedést adott. A szolgálat Sam és Sadie utódainak vezetése alatt is tovább fejlődik.

  1993-ban Isten Sam szívére helyezte, hogy szolgálatának hátralevő idejében könyveket írjon a világ minden részén dolgozó gyermekmunkásoknak. Ez a könyv a sorozat harmadik része.

  Sam-nek mint az európai igazgatónak egyik fő feladata az volt, hogy vezesse az európai CEF Vezetőképző Tanfolyamokat, melyek az ő kezdeményezésére indultak 1966-ban. A tanfolyam célja, hogy az Európából és a világ más tájairól érkező fér-fiakat és nőket a teljes idejű gyermekmunkára készítse fel. 27 év alatt 50 tanfolyamot tartottak, melyeken mintegy 2000 diák tanulhatott, akik ma világszerte gyermekek között szolgálnak, illetve tanítókat képeznek.

  A „Hogyan tanítsunk bibliai tantételeket gyermekeknek?” volt az egyik tantárgy, amelyet Sam tanított ezen évek alatt. A könyv tartalma a tanfolyamok anyagából állt össze.

  236 oldal, A5 méretben

   A könyvet ingyen terjesztjük. Amennyiben szeretne hozzájárulni az előállítási költségekhez, örömmel fogadunk el adományt („SD könyvek” megjelöléssel). 

   

Comentarii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie un comentariu

HU Cum sa predai doctrine

HU Cum sa predai doctrine

Hogyan tanítsunk bibliai tantételeket gyermekeknek?

7 Produse din aceeaşi categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: